У голови облради Олександра Сича просять відремонтувати міст на Коломийщині


Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. Традиційно, він відбувся у третій понеділок місяця.

На прийом до керівника облради записалося близько трьох десятків людей. У розмові з посадовцем прикарпатці просили матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, порушували земельні та житлові питання. Окрім цього, виборці озвучували проблеми, на вирішення яких потрібне фінансування з обласного бюджету. Зокрема, йшлося про ремонт моста на Коломийщині та будівництво школи в селі Раковець Богородчанського району.

Громадяни також порушували екологічні питання, виступаючи противниками будівництва кар’єру на Дністрі та відкриття сміттєсортувальної лінії в урочищі Чобіток на Надвірнянщині.

Окрім цього, виборці наголошували на проблемах професійно-технічної освіти в частині оплати праці окремих категорій працівників.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.