У голови облради Олександра Сича просили допомоги у вирішенні екологічної проблеми


Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. З власними проблемами до очільника вищого самоврядного органу влади області звернулося більше десятка прикарпатців.

Більшість виборців зверталося з проханням надати матеріальну допомогу на дороговартісне лікування та покращення соціально-побутових умов. Також люди озвучували питання захисту законних прав та інтересів, неправомірного на їхню думку звільнення з роботи, відновлення соціальної несправедливості, йдеться на сайті облради.

Разом з цим, громадяни порушували питання отримання житла для багатодітної родини та просили сприяння у вирішенні екологічної проблеми в Тлумацькому районі. Йдеться, зокрема, про висихання тамтешньої річки Тлумачик.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.