У Калуші бійка товаришів завершилась пограбуванням


Очевидець бійки між чоловіками на шкільному стадіоні у Калуші повідомив про подію до поліції.

Невідкладно виїхавши на місце події, правоохоронці застали на стадіоні потерпілого – 24-річного мешканця району, повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Хлопець повідомив, що відпочивав з трьома товаришами у кафе. Після закриття закладу вони вирішили піти в інший. Проте дорогою молоді люди поконфліктували, а відтак побилися. Небайдужий перехожий, щоб зупинити бійку, попередив, що викликає поліцію. Ті вдалися до втечі, заволодівши при цьому гаманцем потерпілого в якому, вказав хлопець, було 500 гривень та мобільний телефон з навушниками.

В результаті оперативних пошуків поліцейські затримали одного із зловмисників неподалік від місця події. Причетним до правопорушення виявився 33-річний місцевий мешканець, судимий за майнові злочини.

При ньому виявили викрадені речі потерпілого. Слідчі затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України та розпочали кримінальне провадження, оголосивши зловмиснику про підозру у вчиненні грабежу (ч.2 ст.186 ККУ). Вирішується питання про обрання судом запобіжного заходу.

За вказані дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Також встановлено особи і двох інших учасників інциденту. Наразі вони спілкуються з правоохоронцями.