У Калуші чоловік обікрав машину в знайомого


До місцевого відділу поліції звернувся 22- річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що з його автомобіля марки «Opel Ascona», якого він на ніч залишив припаркованим біля будинку, невідома особа викрала сумочку з грошима в сумі 5000 гривень, відео реєстратор та банківську картку «Приватбанку».

Вжитими заходами поліцейські встановили особу, причетну до скоєння крадіжки. Ним виявився 24-річний знайомий потерпілого, інформує ГУ Нацполіції в області.

Як з’язувалося, зловмисник, проходячи попри автомобіль заявника, шарпнув за дверцята, які відчинилися хоч і замок був замкнений, і скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, проник до салону, звідки викрав сумку з грошовими коштами, відео реєстратор та банківську картку «Приватбанк» заявника. Після чого з місця події втік.

У скоєному зловмисник зізнався та розповів, що крадені грошові кошти він витратив на власні потреби.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті визначено покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.