У Калуші чоловік підрізав товариша за борги


Поліцейські з’ясували, що до вчинення тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок, яких потерпілого було доставлено у лікувальний заклад, причетний 33-річний його знайомий.

До Калуського відділу поліції надійшло повідомлення з Калуської центральної районної лікарні про те, що на приймальний покій з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення підреберної ділянки було доставлено 32-річного жителя району, інформує прес-служба нацполіції в області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що 10 вересня біля 24 години житель околичного села, прийшов до свого знайомого, 33-річного жителя райцентру, оскільки той мав грошову заборгованість перед ним. Проте замість мирного вирішення питання на грунті довготривалих неприязних відносин між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Зловмисник, витягнув ніж та наніс удар у праву підреберну ділянку співрозмовнику, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді проникаючої різаної рани черевної порожнини з крововиливом в черевну порожнину. Після чого пішов до будинку.

Потерпілого, якого зловмисник залишив стікати кров’ю, побачили випадкові перехожі та викликали швидку допомогу.

Внаслідок нанесеного ножового поранення травмованого доставлено до лікувального закладу, де чоловіка прооперували. Загрози його життю – немає.

За цим фактом правоохоронцями розпочато кримiнальне провадження передбачене ч.1 ст. 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

На даний час калушанину оголошено про підозру у вчиненні злочину тавирiшується питання про обрання мiри запобiжного заходу.