У Калуші рецидивіста підозрюють у вбивстві чоловіка


Небезпечний регіон. У Калуші рецидивіста підозрюють у вбивстві чоловіка. Напередодні до правоохоронців звернувся 32-річний мешканець райцентру. Заявив, що знайшов свого дядька мертвим у помешканні знайомих. Розпочалося кримінальне провадження. У вбивстві правоохоронці запідозрили раніше судимого калушанина.

Як з’ясувалося, потерпілий напередодні ввечері розпивав спиртні напої разом з малознайомим чоловіком. Пізніше між ними виник конфлікт. Після бійки потерпілий помер на місці. Наразі підозрюваного затримали. За скоєне чоловікові “світить” ув”язнення на термін від семи до десяти років ув’язнення, інформує ТРК ВЕЖА.

Також у Калуші грабіжники накинули око на камери відеоспостереження. Днями до місцевих правоохоронців за допомогою звернувся 49-річний мешканець міста. Повідомив, що з фасаду Спортивно-технічного клубу викрали камери відеоспостереження. Слідчо-оперативна група встановила, до крадіжки причетний 31-річний калушанин. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Напередодні пізно ввечері зловмисник демонтував з фасаду будинку камери відеоспостереження і втік. Проте на диску пам’яті зберігся фрагмент запису. За ним поліцейські встановили особу злодія. У ході розслідування було доведено його причетність до більше ніж десятка крадіжок приватного майна. Це і електроінструменти, і велосипеди. Частину викрадених речей поліцейські вилучили. Тепер це речові докази у кримінальному провадженні.

Підозрюваного злодія можуть ув”язнити терміном від трьох до п”яти років. Обидва затримані мешканці Калуша перебувають під вартою.