У Калуші затримали чоловіка, який стріляв у колишнього хлопця сестри


Від п'ятниці, 13 липня, користувачі соцмереж обговорюють стрілянину в Калуші. Чи була стрілянина і хто стріляв?

Як повідомив в. о. начальника Калуської поліції Володимир Возняк, в п’ятницю ввечері на «п’ятачку» мешканець Калуського району, 1987 року народження, з пістолета двічі вистрілив в молодого чоловіка, який тут клав бруківку, пишуть «Вікна»

Зловмисник, який покинув місце злочину, стріляв гумовими кулями. У лікарні потерпілого, який є ровесником злочинця й учасником АТО, прооперували,  кулі вилучили. За словами Володимира Возняка, травми не загрожують життю постраждалого, внутрішні органи не пошкоджені.

Затримали стрільця наступного дня на території Калуського району. Злочин він скоїв на грунті особистої неприязні. Як пояснив затриманий, у працівникові, який клав бруківку, він впізнав колишнього хлопця своєї сестри.

Пістолет затриманий викинув у траву на вул. Каракая. Правоохоронці, як зазначив Володимир Возняк, зброю вже знайшли і вилучили. Для цього довелося покосити траву. Пістолет – незареєстрований і перероблений, його передали на експертизу. Стрільця затримали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Уже сьогодні суд розгляне клопотання поліції про обрання йому запобіжного заходу.