Через карантин презентацію казкового містечка у Карпатах перенесли


На Верховинщині триває будівництво казкового містечка "Гобітхіл". Втім, через пандемію коронавірусу презентацію містечка довелося відтермінувати.

Про це в мережі повідомив Андрій Боєчко, пише Бліц-Інфо.

"Ми «закрили» другу чергу будівництва. Третю чергу розпочнемо восени ( можливо на іншій локації). Презентацію міста планували провести з 2 по 9 травня, однак пандемія внесла корективи. Покажу місто пресі 4 червня, на 5 річницю першої церемонії нагородження орденом Народний Герой України! Заодно і відзначимо разом цю річницю",- йдеться в дописі.

За словами Боєчко, перші 10 гобітських криївок будуть готові до прийому гостей з 15 червня. Однак не всі хатини здаватимуться в оренду. Кілька мешканців Гобітхіла житимуть там постійно. Гобітхіл прагне поєднати казку з реальною Гуцульщиною. Місто створює свій герб, гімн, митницю, військо, суд, жандармерію, пресу і навіть пошту. Тут постійно працюватимуть спортивні та туристичні інструктори, колиба, санна та лижна траси, траса для зорба, тарзанка і багато інших атракцій для дітей. Окремою окрасою містечка стане озеро з форелями та осетрами.

"Наше головне завдання - витягти дітей з інтернету і затягти в природу. В Гобітхілі працюватимуть також майстерні гончарів, ковалів, килимарів та різьбярів ( звичайно, трохи згодом). Там ми навчатимемо наших дітей традиційним карпатським ремеслам",- продовжив Боєчко.

До теми: Прикарпатцям пропонують не їхати на заробітки, а будувати Гобітхіл

У Карпатах будують містечко "гуцульських гобітів"

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!