У Коломиї побудують новий суд


Новий Коломийський місьрайонний суд буде збудовано поблизу автовокзалу. Для реалізації цього проекту Коломийською міською радою у січні 2009 року суду передано у постійне користування земельну ділянку розміром 0,40 га у місті Коломиї по проспекту Грушевського.

Як зазначив голова суду Володимир П’ятковський, новий суд буде містити найкращі досягнення судової концепції: комфортні умови перебування для відвідувачів та належної організації роботи працівників апарату та суддів, інофрмує прес-служба Коломийського суду.

Відрадно те, що збільшиться кількість залів судових засідань, яка суттєво покращить та прискорить доступність до суду та оперативність розгляду справ.

"Дещо прикро, що на даний час виникають певні питання із суміжними землекористувачами, проте, ми твердо надіємось у дуже швидкий час знайти розумний компроміс із орендарями земельних ділянок та власниками малих архітектурних форм та особливо із депутатським корпусом Коломийської міської ради і керівництвом міста, на допомогу яких суд дуже розраховує", - сказав голова суду.