У Коломиї відбувся конкурс краси «Княгиня Покуття - 2017»


У Коломиї обрали «Княгиню Покуття - 2017». Цьогоріч за корону переможниці змагалися 12 красунь.

Впродовж чотирьох годин на сцені місцевого Палацу культури відбувалося феєричне шоу за участі відомих артистів, учасників телевізійних гумористичних та талант-шоу. Перемогу здобула студентка Коломийського політехнічного коледжу - Анастасія Гачинська, пише НТК.

Щоб отримати перемогу у конкурсі краси «Княгиня Покуття - 2017» Анастасія Гачинська, як і всі інші 11 красунь, майже три місяці щоденно готувалися. З ними займалися кваліфіковані спеціалісти: досвідчені моделі, хореографи, фотографи, тренери. Охочих взяти участь у конкурсі було понад 40, однак організатори обрали до фіналу тільки 12 красунь, - розповідає Марія Сенів.

Дівчата 5 разів з’являлися на сцені у різних вбраннях. Кожен вихід супроводжували досвідчені танцівники, співаки та, навіть, звірі.

Впродовж вечора жодного шансу сумувати глядачам не давав ведучий заходу - Олександр Степаненко, комедійник у складі команди “Відпочиваємо разом” учасник шоу “Розсміши коміка” та “Ліга сміху”. До нашого міста приїхав не сам, окрім однокомандників з Хмельницького привіз ще й дружину та сина.

Неабияким подарунком для глядачів “Княгині Покуття” був виступ Ескендера Іслямова, учасника телевізійного проекту “Голос країни”.

Усі красуні отримали стрічки із титулами та подарунки. А переможниця Анастасія Гачинська - тур Європою та нагоду виступити на Всеукраїнському конкурсі краси.