У Коломиї затримали "смугляву" крадійку грошей з приватного будинку


До Коломийського відділу поліції звернулася 33-річна місцева мешканка, повідомивши про те, що невідома особа проникла до її житлового будинку звідки викрала грошові кошти в сумі 4600 гривень.

Отримавши повідомлення правоохоронці негайно виїхали на місце події, де проведеними оперативно-розшуковими заходами встановили та затримали особу зловмисниці. Нею виявилась 25-річна жителька Закарпатської області, смуглявої зовнішності, яка уже раніше притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів і яка саме перебувала в розшуку за вчинення аналогічних злочинів, інформує прес-служба нацполіції в області.

Як з’ясувалося, зловмисниця проходячи повз будинок потерпілої, не помітила там господарів, а вікно у будинку було відчиненим. Тож молода жінка скористалася ситуацію і через вікно проникла до середини будинку звідки викрала грошові кошти в сумі 4600 гривень та з місця події втекла.

Як пізніше пояснила правоохоронцям, які затримали її в порядку ст. 208 КПК України, вкрадені гроші вона встигла витратити.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.