У Косові правоохоронці спіймали крадія велосипеда


Двоколісним транспортним засобом, залишеним власником на своєму подвір’ї без нагляду, скористався 52-річний косівчанин, який не зміг пройти поруч, не спокусившись на чуже.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, яка причетна до крадіжки велосипеда. Ним виявився 52-річний житель одного із сіл Косівського району. Зі слів крадія стало відомо, що він, проходячи попри житло потерпілого, помітив на подвір’ї велосипед та вирішив його привласнити.

Працівники міліції вилучили крадене у затриманого та передали потерпілому.

Щодо жителя районного центру розпочато кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України(крадіжка). За це йому загрожує покарання штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Співробітники міліції вкотре звертаються до власників велосипедів із застереженнями: не нехтувати безпекою свого майна та не залишати його без нагляду, інформує УМВС.