У Києві невідомі зі зброєю захопили маршрутку з людьми, – ЗМІ


У п’ятницю, 28 вересня, у Києві біля станції метро "Видубичі" 3 невідомих людей захопили в заручники маршрутний автобус із пасажирами всередині.

Відомо, що зловмисники озброєні ножами та пістолетом.

Про це в Telegram повідомляє видання "Вести", пише 24 канал.

Згідно з повідомленням, автобус повинен був вирушити з Києва в місто Городище на Черкащині.

"Родичі захоплених пасажирів викликали поліцію. Вимоги зловмисників не відомі. Пасажирів, серед яких є діти, не випускають з автобуса", – зазначається у повідомленні.

Родичка дитини, яка перебувала в салоні маршрутки, розповіла виданню "Вести" подробиці події. За словами жінки, на зупинці "Корсунь-Шевченківський" у маршрутку сіли 3 чоловіків.

У двох з них були пістолети, в одного ніж. Вони влаштували конфлікт з пасажирами, почали погрожувати зброєю і побили двох жінок. Після чого заборонили водієві відчиняти двері і випускати людей,– розповіла жінка.

Вона зазначила, що біля станції метро "Видубичі" зловмисників затримала поліція і вилучила у них зброю. Зловмисників доставили в Голосіївське управління поліції.

Жінка також наголосила, що до затриманих приїхала "група підтримки". Молоді люди спортивної зовнішності вирушили за поліцейськими в райвідділ.

Медики "швидкої" надали допомогу постраждалим жінкам.

Речниця Нацполіції Оксана Блищик у коментарі 24 каналу розповіла, що на місці інциденту працюють правоохоронці, також туди вирушили бійці спецпідрозділу "КОРД". При цьому речниця поліції не підтвердила і не спростувала інформацію про захоплення заручників.