У масштабні ДТП на Прикарпатті постраждало шестеро людей


За минулу добу в області зареєстровано дві дорожньо-транспортні події. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Зокрема, 14 жовтня о 22:30 в селі Голинь Калуського району, 20-річний водій автомобіля "Шкода Фабія", житель Івано-Франківська, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 21011" під керуванням 20-річного жителя смт. Брошнів Осада Рожнятівського району, який в свою чергу допустив зіткнення з автомобілем "Рено Меган" під керуванням 30-річної жительки села Тужилів Калуського району.

В результаті ДТП  водій автомобіля "ВАЗ 21011" з діагнозом - ЗЧМТ, струс головного мозку, забійна гематома потиличної ділянки голови, поміщений в нейрохірургічне відділення Калуської ЦРЛ.

Пасажири автомобіля "ВАЗ 21011":

- 21-річний житель села Голинь, з діагнозом - ЗЧМТ, забійна ссадина лобної ділянки голови, поміщений в нейрохірургічне відділення Калуської ЦРЛ;

- 20-річний житель смт. Брошнів  Осада, з діагнозом - ЗЧМТ, струс головного мозку, гематома лівої повіки, поміщений в нейрохірургічне відділення Калуської ЦРЛ;

- 17-річний житель смт. Брошнів Осада, з діагнозом - ЗЧМТ, струс головного мозку, травматичне ушкодження лівого вуха, поміщений в дитячу лікарню Калуської ЦРЛ;

- гр. 2003 р. н., жителька смт. Брошнів Осада, з діагнозом - ЗЧМТ, струс головного мозку, поміщена в дитячу лікарню Калуської ЦРЛ.

Пасажир автомобіля "Шкода Фабія": 20-річний іванофранківець, з діагнозом - забійна рана лобної ділянки голови, проходить лікування амбулаторно.