У мережі скаржаться на хамовитого водія надвірнянської маршрутки


Мешканка Надвірнянщини скаржиться на водія маршрутки "Надвірна - Черник", який порушує ПДР та хамить пасажирам.

Про це у мережі Facebook повідомила Віра Павлінська.

"Це автобус, який возить людей за маршрутом "Надвірна - Черник", його водій вчора мало не позбивав пасажирів в тому числі і мою маму, яка чекала автобус. Водій пан Роман зупинився на зупинці коли люди підійшли до автобуса і відкрили двері водій різко здійснив рух вперед, добре, що на вулиці немає ожеледиці і люди втрималися на ногах не впавши під автобус", - розповіла жінка.

За її словами, водій також почав стверджувати, що вартість проїзду складає 12, а не 10 як була раніше. 

"На цього водія тільки від мене за 3 роки є 5 скарг, бо я також неодноразово попадала під його словесні образи. Неодноразово я з цим водієм була у Надвірнянській РДА де йому і перевізнику пояснювали і розцінки і як треба ставитися до людей", - пише вона.

Жінка пише, що коли підійшла щоб сфотографувати цей транспорт, то водій накинувся на неї з лайкою.

"Хіба це нормальний бус, у дверях ручка дуже модна бус повністю ржавий, вікна брудні бокові ідеш в бусі і нічого не бачиш,зимою холодно літом це не бус а сауна,навіть вікна не відкриваються. У мене виникає питання до чиновників РДА які відповідають за перевезення: скільки часу буде творитися ось такий жах з такими горе-водіями. А також цей водій зранку не проходить передрейсовий медичний огляд ,а бус технічний огляд на що також чиновники закривають очі", - підсумовує вона.