У мережі виклали відео про історію успіху Старобогородчанської ОТГ


Це вже друга відеоробота, яку було створено Івано-Франківським центром розвитку місцевого самоврядування спільно з студією Amigo Production та за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Напередодні у медіа презентували історію успіху Витвицької об’єднаної територіальної громади.

Загалом у ІФ ЦРМС створили короткометражні відео про чотири прикарпатські ОТГ. За словами Руслана Панасюка, наступного тижня громадськості представлять відеофільми ще про дві територіальні громади області. Мова йде, зокрема, про Нижньовербізьку та Більшівцівську ОТГ.

 «Основна мета короткометражних відеофільмів – популяризація кращих практик розвитку ОТГ. За три роки у громадах відбулись відчутні зміни. В об’єднаних територіальних громадах  у декілька разів збільшились бюджети, вдалось відремонтувати комунальні дороги, ФАПи, амбулаторії, створити Центри безпеки, а також наблизити публічні послуги до громадян. Важливо, що у громадах змінилась філософія управління, а жителі ОТГ отримали можливість впливати на прийняття важливих рішень», — сказав у коментарі директор ІФ ЦРМС Руслан Панасюк.