У мерії оголосили конкурс на вивезення сміття


В Івано-Франківську оголосили конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів.

Відповідне розпорядження 7 березня підписав міський голова Руслан Марцінків.

Провести конкурс у мерії повинні 23 квітня. До цього ж дня учасники можуть подавати пропозиції.

Передбачається, що переможець конкурсу повинен прибирати контейнерні майданчики, утримувати та займатись ремонтом контейнерів, збирати та вивозити сміття, великогабаритні та ремонтні відходи.

Обслуговувати підприємство повинне вулиці Берегова, Богунська, Буковинська, Бобикевича, Василіянок (парні з 22 по 68, непарні з 35 по 49), Військових ветеранів, Гаморака, Гарбарська, Галицька (будинки з парними номерами від 24 по 64 та непарними з 45 по 127), Довбуша, Достоєвського, Довга (непарні з 1 по 53, парні з 2 по 58а), Заболотівська, Запорізька, Заклинських, Карпатська, Каховська, Кобилянської, Ковальська, Княгинин, Косівська, Єфремова, Войцюка, Короленка, Лермонтова, Макогона, Маланюка, Надрічна, Пекарська, Пашинського, Панаса Мирного, Пулюя, Пасічанська, Перехідна, Подільська, Промислова, Циганкова, Пн. Бульвар, Слов'янська, Сніжна, Угорська, Українська, Ушинського, Церковна, Чиста, Шкільна.

Однією з кваліфікаційних вимог до учасників конкурсу стосується розміру тарифу. Як встановлено, вартість надання послуг для населення не повинна перевищувати:

- для населення – 17,0 грн. на одну особу в місяць (з урахуванням 1,78 грн. на захоронення ТПВ. При цьому, у разі збільшення тарифу на захоронення, поданий учасником тариф не зменшується);
- для бюджетних установ – 500 грн/тонну;
- для інших споживачів – 600 грн/тонну.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!