У мерії прозвітували про ліквідацію наслідків негоди


Сьогодні на щотижневій оперативній нараді у міського голови комунальники відзвітували про ліквідацію наслідків снігопаду у місті.

За словами директора департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайла Смушака, вчора муніципальна інспекція з благоустрою перевіряла стан прибирання території від снігу. Так, за неналежне прибирання було складено понад 165 приписів, інфомує кореспондент Бліц-Інфо.

Він зазначив, що складено план прибирання повалених дерев. Загалом прибрати всі повалені дерева мають прибрати до середи наступного тижня.

«На сьогодні «Зелене господарство» вивезло тільки 35 дерев. Також для порізки дерез залучили ДМП «Івано-Франіквськтеплокомуненерго» та КП «МІУК»», - зауважив Михайло Смушак.

Що стосується мереж, то було виявлено понад 30 поривів. Наразі їх ліквідували на 90%.

Водночас за словами керівника патрульної поліції Дмитра Міхальця, за останній тиждень у місті склалося 1100 подій.

«У перший день ми допомагали мешканцям виїжджати з кучугурів. Наші екіпажі чергують на всіх в'їздах, тож вже другу добу ми не пускаємо вантажівки у місто», - зазначив Міхалець.

Представник «Муніципальної варти» зазначив, що у неділю також допомагало ліквідовувати наслідки негоди, допомагали з поваленими деревами. Однак через відсутність техніки прийшлося чекати на допомогу МНС.

«Ми вже склали кошторис, тож якщо виділять кошти до кінця тижня ми купимо бензопилу», - додав вартовий.