У Надвірній в перехожого поліцейські виявили наркотики


Під час несення служби на території обслуговування в місті Надвірній правоохоронці викрили підозрілого перехожого, який, як виявилося, зберігав при собі наркотичний засіб.

Поліцейські встановили особу підозрілого. Ним виявився 36-річний мешканець одного із сіл району, в якого при поверхневому огляді виявлено та вилучено з кишені куртки автомобільний пластиковий брелок, в якому проглядався фольговий згорток з білою речовиною, ззовні схожої на наркотичний засіб «Амфетамін», яку, як пояснив чоловік, зберігав без мети збуту та добровільно видав правоохоронцям, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Виявлене поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України. Такі дії, згідно санкції статті, караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.