У неділю в Івано-Франківську обмежать рух


У неділю, 23 вересня, в Івано-Франківську пройде Frankivsk Half Marathon’18.

Задля безпеки бігунів та відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради патрульна поліція обмежить рух транспорту за маршрутом марафону, інформує Патрульна поліція Івано-Франківської області.

Маршрут Frankivsk Half Marathon’18: Незалежності - Січових Стрільців - Гетьмана Мазепи - Гординського - Шевченка - міське озеро - Шевченка - Чорновола - Шевченка - Гординського - Гетьмана Мазепи - Незалежності.

Відрізок вулиці Незалежності від вулиці Лепкого до вулиці Франка для руху транспорту буде перекритий від 6.00 год до 15.00 год.

По маршруту марафону рух буде обмежений з 8.00 до 15.00. На всіх перехрестях працюватимуть регулювальники, для оптимізації руху поліцейські перенаправлятимуть автомобілі для об'їзду іншими вулицями.

Вулиця Франка буде повністю перекрита.

За інформацією КП "Електроавтотранс" тролейбуси, які з Лепкого по маршруту руху повертали ліворуч, курсуватимуть без змін, окрім тролейбусів на маршруті №7. Маршрут №6 до Європейської площі не пролягатиме по вулицях Мельника та Сахарова, як зазвичай, а по вулиці Степана Бандери. 

Маршрутні автобуси, які з вулиці Лепкого мали б повертати наліво, їхатимуть направо - на вулицю Степана Бандери, повертатимуть на Сахарова. Далі - за бажанням пасажирів чи водіїв: або повертати на Мельника і потім на Січових Стрільців, або продовжувати рух по Сахарова і на маршрут повертатися вже далі.

Рух по вулиці Січових Стрільців буде обмежений тричі - на час старту забігів о 8.00, 9.10 і о 12.00.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківської області.