У план діяльності облради з підготовки регуляторних актів внесуть зміни


Сьогодні, 29 березня в Івано-Франківську відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Серед іншого депутати розглянули питання про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За словами начальника управління об’єктами спільної власності територіальних громад області Василя Даниша, планується додати два пункти до плану діяльності облради з підготовки проектів регуляторних актів.

Окрім того, ще одним пунктом на подання заступниці голови облради Ольги Галабали хочуть прописати пункт щодо надання спеціальних дозволів на надання гірничих відводів на території області.

Однак за словами заступника голови комісії Олександра Левицького є законодавство де чітко прописано план таких дій. Тож боїться, що таке рішення може суперечити постанові кабміну. Тож подискутувавши комісія все ж рекомендувала винести на сесію питання зі всіма пунктаим та правками.