У поліції показали фото з місця ДТП, де автобус збив школярку


Внаслідок наїзду місцева 10-річна дівчинка, котра раптово вибігла на проїжджу частину дороги з-за іншого автобуса, яким щойно приїхала, зазнала тяжкої травми ноги, а також травматичного шоку.

Як наразі встановлено, близько 14 год у селі Гута 37-річний водій автобуса «ПАЗ» не зміг уникнути наїзду на дитину, яка несподівано вискочила на дорогу позаду іншого рейсового автобуса, що на зупинці здійснював посадку та висадку пасажирів. Травмовану дівчинку доставили до обласної лікарні.

a8b52f90f8d5e723ed3a60bac06a2d34.jpg

Зауважимо, що лише два тижні тому схожий випадок трапився у Снятинському районі. Там за таких же умов в ДТП постраждала п'ятикласниця. Тож працівники поліції нагадують усім пішоходам, що перед виходом на проїжджу частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об'єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються. Також правоохоронці закликають дорослих учасників дорожнього руху дотримуватися встановлених правил та нагадувати про безпечну поведінку на дорозі дітям, зокрема про те, що пішоходам забороняється раптово виходити чи вибігати на проїжджу частину, в тому числі на пішохідний перехід.