У поліції розповіли деталі смертельної ДТП в Ямниці


Мешканець Івано-Франківська отримав несумісні з життям тілесні ушкодження внаслідок наїзду автомобіля, який відкинуло на узбіччя після зіткнення з вантажівкою.

Аварія трапилася близько 17 год 40 хв неподалік ПАТ «Івано-Франківськцемент» на неосвітленій ділянці дороги, інформує управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

Як наразі встановлено, 47-річний мешканець Галича, рухаючись автомобілем «Мерседес Е-220», вчинив зіткнення із вантажним автомобілем "КрАЗ" у складі із причепом під керуванням 42-річного жителя обласного центру, який, не маючи переваги у русі, виїхав із території підприємства та здійснював маневр повороту ліворуч у невстановленому для цього місці.

Внаслідок зіткнення автомобіль "Мерседес Е-220" відкинуло за межі проїзної частини дороги на узбіччя, під час чого він здійснив наїзд на пішохода, який стояв на краю проїжджої частини дороги. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми та помер на місці події до приїзду карети швидкої медичної допомоги.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, в ході якого буде з'ясовано усі обставини автоаварії та загибелі людини. Зокрема, наразі встановлено, що обидва водії були тверезими.