У поліції розповіли подробиці вбивства дружини голови сільради з Рогатинщини


Ввечері, 14 березня на оселю голови сільської ради с. Стратин Рогатинського району напало четверо невідомих у масках.

Із застосуванням зброї вони зв’язали полімерними хомутами та скотчем подружжя. Від одержаних тілесних ушкоджень, що супроводжувалось перекриттям органів дихання дружина господаря померла на місці, а чоловік доставлений на лікування у району лікарню, інофрмує прес-служба нацполіції в області.

В ході вчинення розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло, зловмисники відкрито заволоділи грошовими коштами господарів у сумі 10 000 гривень та газовим пістолетом марки «МСП 3364». Невідомі особи, діючи умисно, позбавили життя дружину сільського голови 1959 р.н., спричинивши їй тілесні ушкодження у вигляді механічної асфіксії, шляхом перекриття органів дихання, від чого остання померла на місці, а господарю 1957 р.н. спричинили тілесні ушкодження у вигляді синдрому здавлення обох гомілок та передпліччя, політравму, після чого з місця скоєння злочину скрились.

У кримінальному провадженні призначено та проводиться ряд експертиз.

Слідчими СУ ГУНП в Івано-Франківській області внесено відомості у ЄРДР за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії направлені на встановлення свідків, очевидців та осіб злочинців.