У прикарпатських вишах стартувала вступна кампанія


У середу, 12 липня в університетах розпочалася вступна кампанія. Із цього дня починається прийом документів від абітурієнтів для вступу в електронній та паперовій формах.

За цьогорічними умовами вступники можуть подати до дев’яти заяв на місця державного та регіонального замовлення не більше ніж з чотирьох спеціальностей. Подання заяв на навчання за контрактом не обмежується. Реєстрація електронних кабінетів вступників (на перший курс бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання) та завантаження до електронних кабінетів додатків до документів про повну загальну середню освіту розпочалася 29 червня та закінчується о 18 год. 00 хв. 25 липня.

Про це інформує прес-служба Прикарпатського університету.

Як зазначається, прийом заяв та документів від вступників починається 12 липня. Для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, закінчення прийому заяв та документів о 18 год. 00 хв. 20 липня 2017 року. Для осіб, які вступають тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання прийом заяв та документів закінчується о 18 год. 00 хв. 26 липня 2017 року. 

Строки проведення в Університеті творчих конкурсів, іспитів та співбесід:

  • Творчі конкурси проводяться з 17 до 26 липня включно.
  • Вступні іспити проводяться з 21 до 26 липня включно.
  • Співбесіди проводяться з 21 до 23 липня включно.

 

Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 12.00 години 05 серпня. Зарахування вступників за державним або регіональним замовленням проводиться не пізніше 12.00 години 07 серпня. Виконання вступниками вимог до зарахування, які отримали рекомендації за рахунок цільових пільгових державних кредитів, за кошти фізичних та юридичних осіб до 09 серпня 2017 року. Зарахування вступників на навчання за рахунок цільових пільгових державних кредитів, за кошти фізичних та юридичних осіб проводиться не пізніше 10 серпня 2017 року. Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення, за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб на основі повної загальної середньої освіти, проводиться не пізніше 18 серпня.

 

Детальніше "Правила прийому до Державного вищого навчального закладу "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" у 2017 році" дивіться за посиланням