У рамках святкування Дня міста відбудеться міжнародний туристичний форум


Івано-Франківську – 355. Поважний вік міста спонукав місцеву владу зрежисувати святкування. Відтак, склали потужну програму. І, звісно, запросили відомих гостей. Аби розділити з ними радість.

Місто творять його мешканці, наголошують у мерії. Відтак, містянам символічно запропонують візуалізувати Івано-Франківськ. Безпосередньо на центральних вулицях, інформує Вежа

У рамках святкування Дня міста відбудеться міжнародний туристичний форум. Місцеві тур-фірми матимуть змогу представити власний потенціал. Та познайомитися з пропозиціями міст-партнерів. Їх теж запросили на річницю.

І саме у 355-ту річницю Івано-Франківськ зустріне 10-й фестиваль Христового міста «Вгору серця». А в його рамках – традиційний велопробіг «Ісус благословляє подорожніх». У профільному департаменті уже визначили маршрути.

І це далеко не всі сюрпризи, які чекають на іванофранківців та гостей міста у святкові дні. Екскурсії, фестивалі, спортивно-розважальні ігри та концерти. А ще – “музичні” тролейбуси. І, звісно, традиційний торт. Куди ж без нього у День народження.