У Рейкарц Парк Готелі дії депутата міськради назвали "рейдерством"


Керівництво та колектив Reikartz Парк Готелю, який є візитівкою Франківська, вбачає в провокативних заявах та погрозах депутата Волгіна ознаки рейдерства.

Перешкоджання роботі, ознаки рейдерського захоплення – саме так оцінює дії депутата міської ради Андріана Волгіна колектив Reikartz Парк Готелю.

«Колектив Reikartz Парк Готелю змушений відреагувати на систематичні погрози, на систематичні заяви, тиск з боку депутата міської ради Адріана Волгіна, котрі просто не дозволяють нормально функціонувати закладу вже близько півроку», - заявила директор Reikartz Парк Готель Іванна Стефінів.

За словами директора закладу, заяви на сесії міської ради та неодноразові провокативні пости у соціальних мережах, погрози перешкоджанню роботи закладу викликають занепокоєння. Адже це впливає на репутацію закладу, який щомісячно відвідує понад 5000 гостей міста та області. Тут працевлаштовано 50 людей.

Також підприємство кожного місяця до бюджетів різних рівнів справно сплачує більше 150 000 гривень податків та зборів.

«Вважаємо за необхідне виявити справжню мету і ціль діяльності депутата міської ради Андіана Волгіна. Співставити його дії, можливо, з кримінальним структурами для подальших бажань захопити наше підприємство», - коментує ситуацію Іванна Стефінів.

Керівництво Reikartz Парк Готелю звернулось до прокуратури, Головного Управління Національної поліції Івано-Франківської області, Регіонального відділення союзу промисловців та підприємців в Івано-Франківській області, а також звертається до комісії з питань регламенту та депутатської діяльності Івано-Франківської міської ради, аби зупинити тиск на заклад.

«Дії депутат Адріана Волгіна мають неприховані ознаки рейдерства», - впевнене керівництво готелю.