У середмісті Франківська хочуть продати приміщення за півмільйона гривень


Сьогодні, 29 березня в Івано-Франківську відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Серед іншого депутати розглянули питання про затвердження висновку про вартість продажу об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Як зазначив начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області Василь Даниш, мова йде про приміщення другого поверху площею 47 квадратних метрів на вулиці Тринітарська, 13. Один метр квадратний оцінюють у 10 тисяч гривень. Водночас наразі підприємець платить 4677 гривень в місяць за оренду.

Він розповів, що будинок є аварійним, а орендувати хоче підприємець, що займається продажем одягу. Окрім того, половина будинку вже викуплена, інша ж частина – здається в оренду. Водночас, це приміщення хочуть продати за півмільйона гривень.

Однак члени комісії припускають, що будинок розвалиться, а на його місці виросте новий. Тож подискутувавши вирішили у день сесії зібратися та самим подивитися на приміщення.