У школах Франківська можуть з'явитись індивідуальні шафки


На сайті електронних звернень з’явилася відповідь на петицію, щодо встановлення індивідуальних шаф замість шкільних роздягалень.

Нагадаємо франківці звернулись до місцевої влади з проханням замінити старі шкільні роздягальні на нові компактні «локери» – індивідуальні шафки, які закриваються на спеціальний замок.

«Так як реалізація Нової української школи неможлива без оновлення новітніх методів і засобів, навчальних програм, педагогічних кадрів, то відповідно і шкільні приміщення різного призначення теж потребують змін.

Таким чином Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради вважає слушною Вашу пораду і для опрацювання даного питання проведе ряд певних заходів:

- моніторинг шкільних гардеробів щодо встановлення нових «локерів» виходячи з індивідуальних умов приміщень навчальних закладів з врахуванням громадської думки та батьківського комітету;

- розрахунок вартості встановлення даних інновацій та конкурентність на ринку з виготовлення даної продукції тощо», - зазначає директор департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Смаль.