У шоу «Міняю жінку» чоловіка з Франківська позбавлятимуть від алкоголізму


Сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1» глядачі побачать новий обмін дружинами в тринадцятому сезоні проекту «Міняю жінку». У випуску одна з учасниць, яка боролася з алкогольною залежністю колишнього коханого, спробує допомогти врятувати нового чоловіка від цієї шкідливої звички.

Однією з пар, яка вирішила покращити сімейні стосунки, стала родина із Івано-Франківська. Ярослав та Мар’яна разом вже більше 14 років та виховують трьох діток – Софію, Емілію та Станіслава. Усі домашні справи дружина виконує самостійно, у той час як Ярослав постійно зникає на роботі.  А після закінчення робочої зміни він зустрічається з друзями, щоб випити алкоголю та пожалітися на власне життя.

«Я втомилася не бачити чоловіка вдома, він постійно зникає із друзями за розвагами. Я навіть думаю, що в нього з’явилася коханка. Сподіваюся, що обмін допоможе повернути його в родину», - розповіла Мар’яна.

 Юрій та Ксенія - родина із Запоріжжя, яка також вирішила взяти участь у проекті. Разом вони виховують сина Лева. Ксенія раніше вже була у шлюбі, але шкідливі звички її колишнього чоловіка не дали можливості побудувати щасливу родину. Її новий коханий Юрій – чоловік, про якого вона мріяла. В  родині панує затишок та  взаєморозуміння, усі домашні справи закохані виконують разом. Але найбільше вони мріють про спільних діток.

«Ми вирішили взяти участь у проекті, щоб подарувати нові емоції один одному. Можливо, ми зможемо навчитися чомусь новому та покращимо наші стосунки», - коментує Ксенія.

Під час тижневого обміну Мар’яна в Запорожжі нарешті відчує себе жінкою, адже її новий чоловік Юрій буде допомагати виконувати домашні справи, а жінка матиме вільний час, який приділятиме собі та дітям. Водночас на долю  Ксенії в Івано-Франківську випаде чимало випробувань. Під час обміну вона спробує перевиховати чоловіка-алкоголіка та повернути його до родини.