У справі франківського "стоматолога-різника" з'явилися 13 свідків


Сьогодні в Івано-Франківському міському суді розпочалось попереднє засідання у кримінальній справі іванофранківця, якого підозрюють у подвійному вбивстві.

Тож до зали суду під конвоєм привели підсудного Ігоря Вуйціва, що на час слідства перебуває у СІЗО. Йому інкримінують подвійне умисне вбивство. Також прибула його співмешканка Бойко, яка перебуває під домашнім арештом, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо Як відомо, їй інкримують приховування злочину та вирощування коноплі. 

Варто зауважити, до зали суду через погане самопочуття не прийшла одна із потерпілих - дружина загиблого Кучерака. Натомість прийшла його матір. Також прийшла матір вбитого Струтинського.

Прокурор подав клопотання про заслухання шести свідків. Захист попросив викликати свідка Мар'яну Приходько. Як зауважив адвокат подозрюваної, свідок мала зв'язок із підозрюваним, тому може розповісти про його характер та моральні якості. Тож це вплинути на вирок його підзахисної. Також клопотання про свідків подала сторона обвинуваченого - ще тринадцяти осіб. На їхню думку, вони допоможуть об'єктивно розібратись у справі. На що адвокат потерпілих зазначив, що немає підстав та обрунтувань деяких свідків. Адже потрібних осіб вже було опитано. Тож попросив суд тільки частково задовольнити їхні клопотання.

Натомісь захист запевняє, що свідки таки потрібні. Адже вони перебували разом із підозрюваним у вечір вбивства. А допитати їх раніше не було змоги, бо вони на час слідства перебували закордоном.

Колегія суддів оголосила перерву та пішла у дорадчу кімнату.

Нагадаємо, за версією правоохоронців вбивство двох громадян Івано-Франківська, розчленовані тіла яких знайшли на закинутій будові, відбулося через п'яні ревнощі стоматолога до своєї співмешканки.

До теми: Франківському ревнивому стоматологу-різнику загрожує довічне ув'язненн

Стало відоме місце злочину франківського стоматолога-різника

В Івано-Франківську поховали Антона Кучерака, по-звірячому вбитого стоматологом-різником