У "Теплокомуненерго" кажуть про збільшення кількості споживачів


З кожним роком зростає кількість абонентів, які віддають перевагу централізованому теплопостачанню, що надходить від ДМП «ІФТКЕ».

Це констатує начальник відділу договірної роботи, обліку та реалізації теплової енергії Галина Штангурська, про це повідомляє в прес-служба ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

За минулий 2017 рік загальна кількість договорів на постачання теплової енергії зросла до 328. В той же час на кінець 2016 року ця кількість становила лише 310.

Тепер теплову енергію отримує східна трибуна стадіону «Рух». Приміське село Крихівці нашим теплом обігріває сільську раду та клуб. У приміському селі Угорники до централізованого теплопостачання долучився дитячий садочок, що на вулиці Тополиній. На території ЗОШ №16, що на вулиці Вовчинецькій в обласному центрі, новозбудований спортивний комплекс відтепер отримує тепло. А з приєднанням до котельні на Симоненка, 3а тридцяти трьох багатоквартирних житлових будинків, що на вулиці Хоткевича та Надвірнянській, нашими абонентами також стали ЗОШ №19 та дитячий садочок.

"Це вже не кажучи про менших споживачів тепла, таких як приватні магазини, стоматологічні кабінети, перукарні, тощо. На стадії підготовки та узгодження ще ряд угод з організаціями, які планують у подальшому користуватися послугами теплопостачання саме від нашого підприємства", - розповідає Штангурська.