У зоні АТО четверо українських військових отримали поранення та травми


Протягом четверга, 14 грудня, бойовики 24 рази обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, внаслідок чого двоє українських захисників отримали поранення, та ще двоє — бойові травми.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО у Facebook, пише 24 канал.

За словами військових російсько-окупаційні війська продовжують порушувати перемир’я, застосовуючи заборонені міномети та озброєння танка. Також з настанням темного часу доби зросла кількість обстрілів.

"На Луганському напрямку ворог зі 120-ти та 82-мм мінометів і гранатометів неодноразово вів вогонь довкола Луганського, Троїцького, Новоолександрівки та Трьохізбенки. З озброєння БМП противник порушував перемир’я біля Світлодавська. На Донецькому напрямку ворог зосередив свою активність у передмісті Мар’їнки, де у першій половині дня, агресор неодноразово вів вогонь з мінометів різних калібрів та усього спектру піхотного озброєння", – йдеться в повідомленні.

Окрім того, неспокійно було поблизу Пісків, Верхньоторецького, Водяного, Лебединського і Талаківки. Підступи до цих населених пунктів окупанти обстрілювали із гранатометів різних типів та легкого піхотного озброєння.

Зазначено, що загалом за минулу добу було зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. У більш ніж половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора.

"Унаслідок ворожих обстрілів, двоє український захисників отримали поранення, ще двоє – бойові травми", – додали у штабі.