У зоні АТО зазнав поранення військовий


Під час проведення інженерних робіт на донецькому напрямку отримав бойове травмування один військовослужбовець Збройних Сил України.

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

Незважаючи на взаємне дотримання режиму припинення вогню впродовж усього вчорашнього дня, російсько-окупаційні війська, за темної пори доби, все ж таки вдались до підступної провокації та здійснили обстріл позицій Збройних Сил України зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями. 

На Луганському напрямку ворог вів вогонь з 82-мм мінометів по наших опорних пунктах поблизу Щастя. Також з міномету калібру 120-мм були обстріляні позиції у районі населеного пункту Луганське.

Загалом, минулої доби, противник 2 рази порушив режим тиші. В обох випадках українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець не загинув і не був поранений. Водночас, під час проведення інженерних робіт на Донецькому напрямку отримав бойове травмування один військовослужбовець Збройних Сил України. Його оперативно було доставлено до військового госпіталю та надано необхідну медичну допомогу. Життю українського воїна ніщо не загрожує. Військові медики характеризують стан його здоров’я як задовільний.