У зоні бойових дій працювали снайпери і "Гради". Є втрати


Минулої доби, 16 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил ускладнилася.

Вздовж всієї лінії зіткнення тривали активні бойові дії. Російско-окупаційні війська 66 разів порушили режим припинення вогню, застосовували міномети, артилерію, реактивні системи залпового вогню БМ-21 та установки "Град". Двоє наших захисників загинуло, четверо отримали поранення, пише Gazeta.ua.

Підрозділи Об'єднаних сил давали відсіч окупантам та вели активну оборону. За даними розвідки, 5 окупантів знищено та 8 поранено, повідомляє прес-центр ООС.

"На Луганському напрямку активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Новозванівка та Троїцьке. На застосування противником снайперських пар передові підрозділи наших військ вживали ефективних контрснайперських заходів. На Донецькому напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Майорськ. Постійно тривають бойові дії в районі Авдіївської промзони та населеного пункту Опитне. На Маріупольському напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Водяне, Лебединське, Широкине", - йдеться в повідомленні.