УБМ шукає волонтера, щоб створювати "маленькі" свята для сиріт з інвалідністю


Українська благодійницька мережа шукає волонтера-координатора та інших волонтерів, які б допомагали з організацією та проведенням різних святкових заходів для мешканців інтернатів.

Зокрема, шукають:

- волонтера-координатора - Людину, роль якої буде найвідповідальнішою та найпочеснішою - планувати заходи, комунікувати із закладами, волонтерами, визначати потреби, розподіляти завдання;
- волонтерів-помічників, які допомагатимуть (постійно чи дочасу) в організації заходів.

Окремо потрібні:

- акторів;
- співаків, музикантів;
- фахівців з тих чи інших майстер-класів;
- інших креативних та цікавих людей.

Волонтери зазначають, що позитивні емоції, які дарують такі "маленькі" свята, зігрівають душу малим та старшим вихованцям сиротинців значно краще, аніж якісь матеріальні дарунки. Приємні спогади залишаються у їхній пам'яті дуже довго, адже такі "дрібнички" вони пам'ятають неймовірно довго і навіть у найменших деталях.

Особливо цікавим та захопливим для дітей та старших є формат майстер-класів (чи максимально схожий), коли вони є не просто пасивними слухачами чи глядачами, але й активними учасниками.

"Команда волонтерів Української благодійницької мережі обов'язково активно допомагатиме як волонтеру-координатору заходів, так і усім залученим до цього процесу. Однак, наші плани та теперішні завдання значно перевищують наші людські можливостІ", - йдеться в повідомленні.

Пропозиції просять надсилати на сторінку "Українська благодійницька мережа" у Facebook.