Учасників вчорашньої аварії на Івасюка чекає звільнення з патрульної поліції


У понеділок, 26 червня на вулиці Івасюка зіткнулись ВАЗ та БМВ. В аварії постраждало семеро людей, п'ятеро - госпіталізували.

Винуватцем ДТП був водій ВАЗа, який як стало відомо пізніше працює патрульним. Окрім нього, у автівці знаходились ще троє його колег. В мережі відразу з'явилось багато інформації стосовно того, що патрульний був нетверезий.

Прокуратура Івано-Франківської області розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Сьогодні заступник начальника патрульної поліці Івано-Франківська Олег Сердюк під час брифінгу запевнив ЗМІ, що патрульна поліція всіляко сприятиме слідству, адже вони зацікавлені в об'єктивному розслідуванні. 

Також полісмен повідомив, що у поліції призначено службове розслідування проти всіх чотирьох учасників ДТП. Їм загрожує дисциплінарна відповідальність та звільнення за фактом керування авто в нетверезому стані. 

Сердюк також зауважив, що за водієм "ВАЗу" раніше правопорушень не було і оцінив його як "середньостатичного працівника". 

Слід зауважити, з патрульними ще ніхто не розмовляв, адже вони перебувають у лікарні. Водій - у реанімації.