Ударом блискавки у Львові вбило 30-річного чоловіка з 9-річною дівчинкою


Блискавка вразила чотирьох людей, що ховалися від грози під деревами на Левандівському озері

Під час грози у результаті удару блискавки у Львові 29 червня загинув 30-річний чоловік і 9-річна дівчинка. Ще одиного чоловіка приблизно того ж віку і його 11-річного сина госпіталізували. Хлопчик перебуває у важкому стані в реанімації опікового центру 8-ї міської лікарні, його батько госпіталізований з підозрою на інфаркт. Про це повідомили у Залізничній райадміністрації Львова, пише  ZAXID.NET 

За попередньою інформацією, блискавка вразила чотирьох людей в районі Левандівського озера, які сховалися від дощу під деревами. Удар блискавки був настільки сильним, що розчахнув стовбури двох дерев.

30-річний чоловік і 9-річна дівчинка (ймовірно, батько і донька) загинули на місці.

 Як повідомили на Станції швидкої медичної допомоги, загинув чоловік 30 років і дівчинка 9 років. Ще двоє: чоловік 1981 року народження та його син 10 років, - з важкими опіками госпіталізовані в 8-му міську клінічну лікарню.

«Госпіталізовано двоє: батька і сина. Сина поклали в реанімацію. Батько зі станом середньої важкості госпіталізовиний в інфарктне відділення», - розповів головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Василь Обаранець.

За словами лікаря-комбостіолога 8-ї клінічної лікарні Львова Тараса Думанського, у хлопчика лише незначний опік від лінцюжка на шиї. Однак його організм переніс колосальний кардіо-неврологічний стрес, тому він у реанімації.

«У хлопчика була зупинка серця, але на місці події його реанімували медики швидкої допомоги. На цей момент його життю нічого не загрожує, але стан досі важкий, хоча і потроху стабілізується», - сказав Тарас Думанський