Укрпошта почала співпрацю з найбільшим інтернет-магазином України


Завдяки національному поштовому оператору, можливість придбати товари з цього онлайн-магазину тепер з’явилася для всіх мешканців Івано-Франківщини: і для жителів великих міст регіону, і для мешканців невеликих містечок та найвіддаленіших сіл, адже саме Укрпошта має найбільшу мережу та покриває всю територію країни.

Вартість доставки замовлень є найвигіднішою серед всіх запропонованих варіантів, доставка товарів по Києву чи Україні коштуватиме 30 грн.

«До компаній, з якими співпрацює Укрпошта, приєднався найбільший інтернет-магазин «Розетка» і це важливий сигнал того, що ринок e-commerce нам довіряє. Оптимальна ціна та сервіс доставки – таку альтернативу надає Укрпошта для наших громадян, враховуючи, що сьогодні навіть недорогі товари вже купують онлайн і вартість доставки є важливою», – сказав заступник генерального директора з розвитку бізнесу Укрпошти Максим Рабінович.

За його словами, в перший день роботи з інтернет-магазином через Укрпошту було доставлено 30 товарів, а через тиждень уже було замовлено 400 відправлень за день й кількість замовлень продовжує зростати. 

Через Укрпошту зараз можна доставити з «Розетки» некрихкі товари вартістю до 15 тис. грн і вагою до 30 кг. Відтепер можна не їздити до обласного центру чи передавати товари родичами - замовляйте онлайн та отримуйте ваші покупки у своєму поштовому відділенні.