Управління Держпраці на Прикарпатті очолив колишній депутат міськради


Сьогодні, 5 листопада в Івано-Франківську керівник Держпраці Роман Чернена та голова ОДА Олег Гончарук представили начальника територіального управління Держпраці в Івано-Франківській області.

Ним став депутат Івано-Франківської міської ради VI скликання Ігор Росипайло. 

"Ми обговорил з паном Чернегою щодо найбільш важливих питань у сфері Держпраці в області. Тож маємо бачення, якими мають бути кроки Ігоря Росипайла на посаді" - зауважив Гончарук.

Тож Роман Чернега представив Ігоря Росипайла присутнім та вручив йому посвідчення. 

За словами Чернеги, цей держорган є новоствореним і дає змогу економити бюдженті кошти завдяки ліквідації кількох структур, покращити захист праці в Україні та втілити у цьому плані європейські стандарти.

Росипайло запевнив, що розуміє важливість ефективної роботи довіреному йому управління, тож прикладе всі зусилля щоб структура працювала як належне.  

"Бачу, які питання потребують негайного вирішення та зроблю все, що їх негайно вирішити. Маю багато ідей та планів і надіюсь на підтримку колективу під час їх втілення в життя", - підкреслив Росипайло.

Управління Держпраці в Івано-Франківській області створено постановою Кабміну №100 від 11 лютого 2015 року шляхом реорганізації територіального управління Держгірпромнагляду та територіальної державної інспекції з питань праці в Івано-Франківській області.

Довідка:

Росипайло Ігор Ярославович народився 12 лютого 1979 року в с. Назавизів Надвірнянського району Івано-Франківської області.

У 2001 році закінчив економічний факультет Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника за спеціальністю "Облік і аудит", кваліфікація бухгалтер-економіст.

Протягом 2010 – 2015 – депутат Івано-Франківської міської ради, заступник голови постійної депутатської комісії з питань промисловості, підприємництва, стратегічного розвитку міста, інвестицій та туризму.

Одружений, виховує дочку та сина.