Urban Space 100 готується роздавати ґранти


15 вересня стартував новий сезон ґрантової програми громадського ресторану Urban Space 100. Подача заявок триватиме до 15 жовтня. Головна умова – ваш проект має бути орієнтованим на розвиток Івано-Франківська. Сума гранту – необмежена.

Для подачі конкурсантам потрібно заповнити ґрантову заявку, зробити власне відеозвернення про проект тривалістю до трьох хвилин та надіслати його одному із співзасновників громадського ресторану Urban Space 100 на пошту або через Facebook. Детальні умови подачі та контакти співзасновників можна знайти на сайті urbanspace.if.ua

Отримати консультацію щодо процедури заповнення ґрантової заявки та юридичних моментів можна у координатора програми (UrbanSpaceProgram@gmail.com, пошта не діє для подачі грантових заявок).

Переможців визначатимуть шляхом голосування під час закритої зустрічі співзасновників ресторану, що відбудеться 27 жовтня.

Зазначимо, що фонд ґрантової програми Urban Space 100 формується з 80% чистого прибутку громадського ресторану Urban Space 100.

За 3,5 роки діяльності було підтримано 77 проектів на суму близько 2 млн. грн. Максимальна сума гранту склала 72 тис. 200 грн.

Серед найбільш відомих підтриманих проектів – День вуличної музики, Реставрація старовинних дверей у середмісті, проект “Поставити на колеса” – з ремонту візків у медичних закладах міста.