Утеплення, ремонт і громадський простір: Міськрада підтримала звернення франківців


Сьогодні, 20 лютого в Івано-Франківську продовжилось засідання сесії міської ради. На засіданні присутні 28 депутатів.

Серед іншого депутати розглянули звернення мешканців ОСББ "Китайська стіна" щодо утеплення будинку, інформує кореспондентка Бліц-Інфо

"Перший і третій корпус будинку вже утеплили. Також проведено обстеження енергоефективності. Зараз мешканці просять у міської ради про співфінансування утеплення другого корпусу будинку. Загальна вартість робіт - два мільйони двісті тисяч. Люди готові зібрати 30% суми.Решту, один мільйон 750 тисяч, просять виділити з міського бюджету, як дольову участь", - зачитав звернення мешканців депутат від округу.

Присутні на засідання сесії депутати підтримали таке рішення.

Також фінансування з міського бюджету отримають ще кілька об'єктів. Зокрема виділять кошти на ремонт прибудинкової території та асфальтування на Хоткевича 67, 67А, 67А(корпус 2) та вулиці Озаркевича.

Розглянули на сесії і питання старої котельні на вулиці Хмельницького 78-82/4. Оскільки об'єкт стоїть занедбаний і несе небезпеку для мешканців, люди звернулись до свого депутата, щоб це питання вирішили. Заслухавши звернення депутати вирішили створити комісію для вивчення доцільності існування котельні і в майбутньому створити на її місці громадський простір і стоянку.