В департаменті фінансів ОДА шукають працівника на вакантну посаду


Департамент фінансів Івано-Франківської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії \\\"Б\\\" – начальника відділу інформаційних технологій департаменту фінансів Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Вимоги до кандидатів:

  • Вища освіта фізико-математичних або технічних наук за освітньо - кваліфікаційним рівнем магістр (у разі коли особа, яка претендує на зайняття посади державної служби категорії «Б», здобула вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст(повну вищу освіту), відповідно до підпункту 2, пункту 2, розділу XV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про вищу освіту», така освіта прирівнюється до вищої освіти ступеня магістра).
  • Досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід роботи в органах місцевого самоврядування, досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності не менше двох років.
  • Рекомендований досвід роботи в галузі менеджменту інформаційних технологій та автоматичної обробки інформації, системного програмного забезпечення.
  • Вільне володіння державною мовою

Посадовий оклад – 6000 грн., надбавка за вислугу років відповідно до статті 52 Закону України "Про державну службу", надбавка за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 р. № 15 "Питання оплати праці працівників державних органів"

Документи приймаються до 17 години 15 хвилин 31 жовтня за адресою 76004. м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб.742. Конкурс відбудеться 2 листопада.

За детальнішою інформацією звертатись: Грабовецька Любов Богданівна, Витвицька Оксана Василівна (0342) 55-19-71, main@fin.if.gov.ua.

Умови для кандидатів.