В голови Івано-Франківської ОДА новий заступник


Відповідно до розпорядження обласної державної адміністрації № 151-к від 28 квітня Валерія Крецула призначено заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації.

Трудова діяльність Валерія Крецула розпочалася після завершення у 1978 році навчання в Івано-Франківському інституті нафти і газу. Вже того ж року його призначають на посаду інженера науково-дослідного сектору Івано-Франківського інституту нафти і газу, інформує прес-служба ОДА.

Згодом, опісля служби в армії, починаючи з  1983 року працює референтом, інструктором організаційно-інструкторського відділу облвиконкому. У 1992 – 1994 рр. – помічник представника Президента України в Івано-Франківській області. З 1994  по  1997 роки займає посади заступника директора із зовнішньоекономічної діяльності філії командитного товариства «Жакет і Компанія» та  завідувача відділу з організаційно-масової роботи обласного комітету профспілки працівників державних установ.

З лютого 2014 року по вересень 2015 Валерій Крецул працює начальником загального відділу, заступником начальника управління, начальником управління документообігу та контролю апарату обласної державної адміністрації, а згодом – керівником апарату ОДА.