В голови облради просили збільшити фінансування на гемодіаліз


Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. З власними проблемами до керівника депутатського корпусу звернулося майже два десятки прикарпатців.

У розмові з головою облради люди порушували земельні та житлові питання, зокрема наголошували на покращенні соціально-побутових умов дітей-інвалідів. Окрім цього, просили фінансового сприяння у будівництві школи в селі Боднарів Калуського району, зверталися за адресною матеріальною допомогою на дороговартісне лікування та вирішення соціально-побутових проблем.

Виборці також озвучували питання оренди майна спільної власності територіальних громад області, акцентували увагу на необхідності збільшення фінансування на гемодіаліз та виділенні коштів на видання книги про живописця і мистецтвознавця Михайла Фіголя.

"Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому", - зазначає прес-служба обласної ради.