В Городенці до влади повертаються регіонали?


На почту редакції Бліц-Інфо надійшлов лист про те, що до влади у прикарпатському містечку Городенці повертаються колишні члени Партії регіонів. Подаємо його без змін:

Здається нещодавно  відбувались ті криваві події на Майдані. Сотні згублених молодих людей, велика кількість поранених, багато зниклих, де і  до сьогодні  рідні не можуть віднайти їх. Люди повстали проти свавілля режиму Януковича, проти тієї несправедливості, проти корупції, проти тих  нелюдських стандартів  життя.

Та не пройшло ще так багато часу, як вже колишні регіонали  починають потрохи піднімати голову. І не тільки десь там в Центральній чи то Південній Україні, а в нас - на Галичині.

З ініціативи громадських організацій району Городенківська РДА, в особі голови Буджака Василя Степановича, оголосила громадські слухання на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти РДА. Все здається непогано: 6 кандидатів, представниця  від відділу освіти ОДА  Мрічко Марія, слухання в суботу у Палаці культури. Правда не було самого голови Городенківської РДА. 

І ось нещодавно голова Городенківської районної  державної адміністрації Буджак В.С. зробив подання на користь Мирослава Заліщука , директора Городенківської гімназії, людини в літах, практично 60 річного чоловіка. Директора, котрий неодноразово мав судові справи проти своїх підлеглих і програвав їх. Та тут, ще не все шановні. На посаду першого заступника пропонує  Регіоналку Івасюк Світлану, яка нещодавно працювала заступником з гуманітарних питань в Снятинській РДА.  Людина, яка отримала партійний квиток від «Партії Регіонів», яка привселюдно захищала під час Майдану владу Януковича-Азарова.  І ось напрошується запитання до губернатора Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука, який казав, що керується 2 принципами при прийняті на роботу: професіоналізм і щоб людина не мала відношення до Партії Регіонів.

Здається, ми знову наступаємо на ті самі граблі. Це називається ноу-хау по-городенківськи. І все це нам подається під соусом того, що дивіться, мовляв ми зробили громадські слухання. А тепер напрошується питання, де дивиться Івано-Франківська ОДА, її гуманітарний блок, чи в курсі, що в них відбувається під «носом».

Роман  Терлецький