В ІФНТУНГ з’явився комп’ютерний центр нафтогазових технологій


Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу відзначає 50-літній ювілей. У рамках святкування відкрито комп’ютерний центр нафтогазових технологій в Інституті нафтогазової інженерії.
 Це – комп’ютерні класи, облаштовані сучасною технікою за сприяння колишнього випускника, а сьогодні – почесного професора університету, доктора технічних наук Богдана Будзуляка.

Центр охоплює 4 класи – «Моделювання напружено-деформованого стану газонафтопроводів» кафедри спорудження та ремонту газонафтопроводів і газонафтосховищ (0.433), «Моделювання технологічних процесів буріння свердловин» кафедри буріння нафтових і газових свердловин (0.435), «Моделювання режимів експлуатації магістральних трубопроводів та газових мереж» кафедри транспорту та зберігання нафти і газу (0.512), «Моделювання режимів експлуатації магістральних трубопроводів та газових мереж» кафедри розробки та експлуатації нафтових і газових родовищ (0.514), призначені для оптимізації навчального процесу та наукових досліджень студентів та викладачів випускових кафедр ІНГІ.