В Івано-Франіквську стажер поцупив вторговану виручку


Працівники поліції викрили юнака, жителя Тисмениччини, котрий свою трудову діяльність розпочав у злочинний спосіб, викравши з магазину-кафе виручку в сумі понад 2000 гривень. Про крадіжку грошей у поліцію заявила роботодавець - власниця закладу.

Так, 14 листопада до поліції звернулась 31-річна власниця одного із торговельних закладів міста та повідомила про крадіжку грошей з каси, інформує прес-служба нацполіції в області.

У результаті проведених слідчих (розшукових) заходів працівники поліції викрили особу, підозрювану в крадіжці. Ним виявився юний житель одного із ближніх сіл обласного центру, котрий проходив тижневе стажування у торговому закладі в м.Івано-Франківську. Ввечері, перед закриттям, хлопець, залишившись сам, скоїв крадіжку коштів у сумі 2211,17 грн. Зазначені гроші юний зловмисник потратив на своє дозвілля.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування.