В Івано-Франківській міськраді підбили підсумки проекту «Молодь та влада»


12 лютого міський голова Івано-Франківська вручив сертифікати учасникам проекту «Молодь і влада». Сертифікати про проходження стажування отримало 17 осіб.

У виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради вже шостий рік поспіль успішно реалізовується проект «Молодь і влада». Він передбачає стажування студентів та активної молоді у відділах та управліннях із занесенням їх по завершенні стажування у кадровий резерв МВК, а по можливості кращі стажери мають шанс бути працевлаштованими, після проходження конкурсу на заміщення вакантної посади, інформує офіційний сайт міста.

Цього року надійшло 67 заявок, проте комісія вибрала серед них лише 30 учасників, які проходили стажування в структурних підрозділах МВК. Основними критеріями відбору були: впевненість у собі, цілеспрямованість, комунікабельність, бажання отримувати нові знання.

Стажування тривало близько трьох місяців та складалося з декількох етапів. Першим етапом була ознайомчо-навчальна практика в управліннях та відділах і тематичні зустрічі з керівниками структурних підрозділів. На другому етапі стажування учасники презентували управління і відділи, в яких вони проходили практику, розповідаючи про особливості роботи працівників органів місцевого самоврядування в тій чи іншій галузі.

Учасники проекту «Молодь і влада» під час стажування ознайомились із роботою ЦНАПу та КП «Івано-Франківськелектроавтотранс». Стажери мали змогу відвідувати засідання сесії міської ради, оперативні наради, засідання виконавчого комітету, різноманітні форуми та круглі столи.