В Івано-Франківській облраді утворять 3 нові депутатські комісії


В Івано-Франківську розпочалося друге пленарне засідання першої сесії облради. На засіданні присутні 81 із 84 депутатів.

Опісля голова Івано-Франківської облради Олександр Сич озвучив список постійний депутатських комісій, які попередньо вже узгодили з депутатами, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Ми пропонуємо створення 3 нових комісій, яких раніше не було в облраді. Зокрема, постійну комісію з європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму, комісію комісію з питань регіональної політики, децентралізації та розвитку місцевого самоврядування та комісії з питань захисту прав людини, боротьби з корупцією, законності та правопорядку», - зазначив Олександр Сич.

За його словами, також було об’єднано  повноваження щодо деяких комісій. Таким чином їхня кількість така ж як і в минулому скликанні - 11 депутатських комісій.

На це голова фракції ВО "Свобода" Василь Попович запропонував до назви "Постійної комісії з питань захисту прав людини, боротьби з корупцією, законності та правопорядку" додати "і люстраціії".

До теми: Як в Івано-Франківській обласній раді поділять комісії